About Us

About Us

Pour Elle este despre tine, despre sentimentele și emoțiile tale, în cea mai specială zi!

Rochiile noastre sunt create manual, cu multă dragoste de frumos, și din materiale fine și rafinate în care broderiile, dantela, boemul și romantismul sunt cuvintele cheie, atenția la fiecare detaliu făcând parte din semnătura noastră. Împletirea dintre clasic și modern, dintre simplitate și extravaganță, dintre eleganță și lux duce la crearea unor modele de o frumusețe unică, fermecătoare, care o ajută pe fiecare mireasă să se simtă specială, exact așa cum de fapt și este.

Mai exact, colecția realizată de Adriana Alier este o colecție feminină și elegantă, înnobilată de dantela fină si materialele prețioase ce se întrepătrund și alcătuiesc modele unice, senzuale și rafinate, asemenea mireselor care aleg să le poarte.

Este adresată acelor mirese care își doresc un model clasic, dar îndrăzneț, din materiale ușoare și fluide, special create pentru a-ți oferi acea senzație de eleganță și rafinament.

Este adresată mireselor sofisticate și rafinate, prin urmare, pentru întreaga colecție s-au folosit materiale prețioase, îmbogățite de eleganța și delicatețea dantelei fine, îmbinate pentru a oferi clientelor noastre acel sentiment unic de eleganță și lux.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com